BOR DU I STOCKHOLM OCH VILL HA GRATIS PIZZA??

PÄZZA PÄZZZZA

Visst ser det smarrigt ut? 😉 Orkade verkligen inte laga mat idag, varpå det fick bli pizza i sängen till middag heheheh… The typical Lovisa. Beställde via appen Wolt som jag berättat om förut, och inom en halvtimme hade jag pizzan i knät. Hur bra? Äntligen har de börjat leverera hit till Gärdet också. Hett tips att skaffa sig den appen faktiskt! Tänkte dessutom dela med mig av en SMARRIG rabattkod till er! Laddar ni nämligen ner appen och använder promokoden LOVISAWANGS så får ni 100 kr att beställa mat för!! WHAAA! Alltså typ vad den här pizzan kostade. Hur najz? Vem gillar inte gratis pizza liksom.

Nu ska jag smälla i mig andra hälften av den här pizzan och sen chillaxa lite mer. Var tvungen att ta en bloggpaus där på mitten haha! #mätt Hoppas förresten att ingen tog illa upp av inlägget under jag skrev i morse angående fjällrävenryggsäckar hehe… Förlåt i så fall! Inser ju att det lät väldigt fördomsfullt och trångsynt. Jösses, vad är jag för bloggare egentligen? Kan inte ens provocera lite utan att få dåligt samvete 😉

Vi hörs sen haha, hasta la vista!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *