BEAUTY FAVS – DESSA PRODUKTER KOMMER ATT UNDERLÄTTA DIN SKÖNHETSRUTIN MER ÄN DU TROR!

öbeayfytyyga collagebeautyfavs

Tadaaa! Här har vi alltså mina favoriter inom skönhet just nu. Hälften av dessa är produkter som jag aldrig skulle övervägt att köpa för ett år sedan. Things change obvoiusly haha! Man underskattar verkligen hur mycket skillnad rätt produkter faktiskt kan göra. Nedan berättar jag lite om de olika produkterna och varför jag gillar dem.

Beauty Blender: Alltså HAAA! Detta är definitivt en produkt jag ångrar att jag inte testat tidigare. Trodde att de billigare svamparna som går att köpa överallt hade samma egenskaper som en Beauty Blender. Så fel jag hade! Denna svamp är verkligen helt annorlunda än de andra jag testat. Det var min kära vän Vickan som introducerade mig för the real deal, och sedan dess är jag såld! Svampen är mycket mjukare än andra svampar och sväller också när man blöter den. Sist men inte minst ger den också ett fantastiskt resultat och en fin finish när du applicerar ditt smink! 5/5 toasters! Finns att köpa HÄR.

Primer från Sephora: Denna primer får en annan primer jag testat från Kicks att framtå som ett skämt! Upptäckte nyligen the power of primers, och nu skulle jag aldrig få för mig att sminka mig utan att ha på primer först. Då kan man lika gärna strunta i att sminka sig! Har bara testat denna från Sephora och en annan från Kicks som sagt, men måste säga att denna var överlägset bäst och dessutom billigare. Primer är kortfattat en kräm du har i ansiktet innan du sminkar dig. Får ditt smink att hålla bättra och se finare ut längre!

Setting Spray från NYX: Yaaasss! Hade länge letat efter en setting spray när de helt plötsligt började sälja NYX på alla H&M butiker i stan! Snubblade på denna helt enkelt och kunde inte låta bli att köpa den. Inte så farligt dyr heller jämfört med de jag tittat på tidigare! Valde dewy finish, vilket betyder ett mer glansigt och glowy resultat än om jag hade valt en med matte finish. Tycker det ser naturligare ut! En setting spray håller ditt smink på plats och liksom ”smälter ihop” alla lager av concealer, foundation och puder som du kan tänkas ha duttat på. Ni hittar den HÄR.

Läppbalsam från Carmex: Detta är mitt favorit-läppbalsam just nu! Köpte det här om dagen dock haha så har inte hunnit testa det så länge. Men kom igen let’s be real. EOS är söta och luktar gott med återfuktar inte läpparna något vidare faktiskt. Carmex återfuktar, ger en skön kylande effekt och luktar ändå helt okej haha. Typ bivax? Finns HÄR.

Wet Brush från HH Simonsen: HALLÅÅÅÅÅ! Detta är typ den bästa borste jag ägt, no joke! Första gången jag såg den var hemma hos min vän Olivia som är utbildad frisör. Frisörers omdömen måste man ju lita på 😉 Sedan hade även Vickan med sig en sådan när hon kom upp hit till Stockholm för att hälsa på. Provade och blev förälskad. Släng er i väggen tangle teaserz, svinhårsborstar och alla andra borstar i världen! Även fast den heter wet brush borstar jag dock aldrig håret när det är blött. Mina hästrån är så tunna och går lätt av om jag gör det. Funkar perfekt på torrt hår också! Ni hittar den HÄR. 

4 reaktioner på “BEAUTY FAVS – DESSA PRODUKTER KOMMER ATT UNDERLÄTTA DIN SKÖNHETSRUTIN MER ÄN DU TROR!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *