ADIDAS AND VINTAGE – ATT FOTA OUTFITS MED STATIV

Tights HÄR // Top HÄR // Skor HÄR // Jacka Vintage

Hej på er! Här ser ni alltså hela outfiten ni fick en sneak peek på här om dagen. Vad tycker ni? Nu kanske jag inte skulle gå runt på stan såhär, men tyckte ändå det blev lite coolt. Bilderna tog jag med ett stativ mot en vägg som blivit min standard fotoplats! Ni känner säkert igen den här väggen från typ hälften av mina bilder haha… I början tyckte jag det var jättepinsamt att stå där och fota för själv med mitt stativ. Såg någon mig så dog jag typ av pinsamhet! Men nu har jag typ vant mig, folk får glo om dom vill. Roligt att man kan glädja någon! Eller kanske snarare förvirra någon och få dem att undra vad man håller på med… Nåja! Huvudsaken är att bilderna blir bra, eller hur? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *