CHICAGO BULLS TANK AND HEELS – OUTFIT

collagecafecollagecafeeeeeeecollagecafeeeeecollagecaffeeeeeJacka från Chiquelle // Top från badgaldo // Heels från ZARA // Väska från Urban Outfitters 

HOLAAAA! Har en fräsig outfit att bjuda på en mulen dag som denna. Vart tog sommaren vägen liksom?? Oh well. Här rockar jag en av mina favorit tanktops från badgaldo.com. Kolla in deras hemsida och instagram! Sjukt mycket snyggt. Såklart fastnade jag för denna, CHICAGO BULLS 4 LIFE! #chicagorepresent Hahah vilken mytoman jag är… Jag aldrig ens sett en basketmatch! Får ändra på det. Drömmen hade ju varit att se några av de stora lagen i USA spela mot varandra. Oh well! Det får vänta tills jag blir en superfashion supermodel och får free seatsfront row! Drömma kan man alltid 😉 Får lite hybris varje gång jag fotar med Lisa för hon får alltid till så grymt bra bilder!! Så duktig är hon!

Idag har jag ju varit ”ledig” förutom lite mail som skulle skickas och lite plugg som skulle göras. Så jag har faktiskt inte varit utanför dörren än! Känns lite hemskt, så måste ta tag i mitt liv och åka och göra någonting. Kanske åka och handla mat och lite annat kul? Kylskåpet är lite för tomt för min smak. En rolig sak jag brukar göra är att sätta mig på röda linjen och åka ut till Skärholmen centrum för att handla! Skitkonstigt egentligen när typ MOS är mycket närmare hahah, men men. Gillar Skärholmen, känns hemma på något sätt. Kan bero på att vi alltid handlade där när jag var liten 😉 Orten for life bror 😉 Sen så har de ju IKEA också! Ja, åka till Skärholmen ska jag allt ta och göra idag.

Hörs sen amigos <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *