KAKTUS-TRENDEN ÄR TILLBAKA!

KAKTTUUUSSKAKTUSS

KOLLA! Hur söt är inte min nya lilla kaktusfamilj? Låt mig presentera Kurt, Idun och Göte. Åkte till IKEA idag endast för att köpa dessa haha. Har den senaste tiden varit väldigt sugen på att införskaffa en söt liten kaktus, och idag kände jag att det var dags! Blev inte bara en heller utan tre. Endast 49 :- kostade det för alla. Vilket kap va? Älskar IKEA.

Kaktusar är någonting som jag kommer ihåg att min farmor samlade på för länge länge sedan. Var väl någon gång på 70-talet det var hemskt fräsigt och inne med kaktusar, eller hur? Jag har i alla fall tidigare associerat dessa växter med dammiga ryamattor och orangea gardiner som matchade kaktusblommorna… NU är det ju helt plötsligt värsta inneväxten igen?? Överallt på instagram och i inredningsmagasin har de smugit sig in, allt för att erövra världen igen!!

Eh… Haha nåja, är mycket nöjd med mitt köp i alla fall! Nu ska jag ock mina nya kaktuskompisar netflix n’ chilla hela denna underbara fredagskväll. Hörs i morgon babes!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *