”JAG VILL INTE BLI ÄLDRE ÄN 20…”

2961

Nej hörrni, jag tror faktiskt inte att jag vill bli äldre nu! STOPP! Det var liksom igår jag var 15 år och inte hade några förpliktelser alls förutom att klara av skolan? Kan tiden sluta gå så fort tack?? I och med att min födelsedag snart äger rum började jag fundera lite över livet (djupt haha), och kom fram till att tiden går fortare ju äldre man blir. Hade gott och väl kunnat tänka mig att vara 20 år i sådär fem år till. Stanna tiden nu!!! Eller okej då, kan sträcka mig till 21 endast för den enkla anledningen att kunna gå ut och festa i USA haha…

Jag vill för alltid vara på gränsen mellan ungdom och vuxen. Jag vill alltid ha den där glimten i ögat som vi i 20-årsålden ofta har, hungriga på livet. Jag vill många helger framöver gå ut i lite för höga klackar, lite för kort klänning och lite för stort leende bara för att jag älskar livet. Stanna ute lite för sent bara för att man kan, dricka en drink för mycket, bli förälskad, bli förkrossad och bli förälskad igen. Får liiite ångest när jag tänker på att om sådär 10 år kommer inte det beteendet riktigt att vara ursäktat längre haha… Men äsch. Framtiden har säkert mycket roligt att bjuda på också, även fast jag så småningom kommer att bli äldre. Det enda jag vet är att jag inte vill sitta där på min 80-årsdag och ångra allt som jag inte gjorde i livet.

Dock tror jag inte den risken är så stor, eftersom jag har storslagna planer för framtiden 😉 Ge aldrig upp en dröm du har! Det tänker inte jag göra i alla fall, och vi får se vart det tar mig i den här världen. Jag kommer nog dock för alltid att vara 20 år i själen, tror ni inte det? 😉 Jag trivs för bra med min tillvaro och i mitt eget skinn just nu för att det ska kännas riktigt på riktigt. Jag vet att livet inte alltid kommer vara en dans på rosor, och det gör mig således lite rädd för att bli äldre och behöva ta itu med problemen som kommer med det. Närstående som går bort, planer och relationer som inte går som man tänkt osv… Men jag antar att det är det som är livet, man måste våga kasta sig ut!

När jag blir pensionär och sitter någonstans på franska rivieran (eller varför inte på någon uteservering i Rom där bilden ovan togs hehe) hoppas jag att jag har ett bra liv att se tillbaka på. Men det blir en senare fråga! Just nu ska jag bara njuta av att vara just 20 år ett par veckor till! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *