NEW YORKER -TRASHIGT ELLER FLASHIGT?

new yourker newyourker2

HÄR ser vi några av mina senaste fynd från New Yorker! En affär jag börjat uppskatta mer och mer på senaste tiden faktiskt. Tycker både de har skitfula grejer som jag aldrig i världen skulle sätta på mig, men så har de också de där guldklimparna som dyker upp ibland! Senast jag var där blev den den puderrosa klänningen ni ser i fake-suade material och även en t-shirt med samma textur. Och hur gulligt är inte halsbandet? Inte riktigt säker dock på vad jag tycker om den lite self help-aktiga texten på t-shirten hahah… Nåja! Älskar det lena tyget på såna här kläder!

Vad tycker ni om New Yorker? Fram tills nyss såg jag det mest som en billighetsaffär jag köpte kläder i under högstadietiden. Men nu har de faktiskt steppat upp sitt game! Även fast vissa kläder de säljer fortfarande ser ut som hej kom och hjälp… Nåja, det ska finnas något för alla! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *