BLANDADE KÄNSLOR INFÖR ATT LÄMNA STOCKHOLM

ostockholmoyeah_5068310de087c3103f0da3ca ostockholmohoho_506830fbddf2b313b3005108

HALLÅÅ hörrni! Detta är sjukt. Om bara några dagar kommer jag alltså att lämna Stockholm för den här gången och istället spendera sommaren hemma i Båstad. Det är med skräckblandad förtjusning som jag just nu håller på att packa mina väskor… Ska såklart bli skönt att komma hem till föräldrarna och vännerna. Har dessutom väldigt mycket roligt på gång i sommar också! Så det blir nog bra.

Dock känns det konstigt att lämna det jag under det här året byggt upp i min nya hemstad, Stockholm. För alltså ärligt. Det fanns typ aldrig på kartan att jag skulle bosätta mig någon annanstans efter jag kom hem från USA! Stockholm känns hemma. Jag växte upp i Södertälje ett par mil utanför stan, min familj har bott här och det är inte heller någon här som mobbar mig för min dialekt hahaha…

Stockholm har gett mig så många möjligheter och jag har fått många nya perspektiv på saker och ting. I början undrade jag till exempel varför alla stockholmare kunde typ varenda gatnamn… Nu är jag precis lika illa själv när jag ska beskriva någonting för någon som inte bor i stan hahah! Nej men, Stockholm i mitt hjärta verkligen. Känns skönt att veta att jag kommer tillbaka i höst för att påbörja andra läsåret på min utbildning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *