STORT TACK TILL TO DIE FOR ♡

todiefor todeifor2

Hur fin är inte den här bikinin från To Die For Swimwear? Nu har jag onekligen så det räcker med bikinis för i sommar haha. Den här damp ner i brevlådan idag, blev så glad! Trodde först inte jag skulle hinna få den nu i veckan innan jag åker till Skåne, men jodå! Dock var storlekarna lite konstiga… För stor överdel och för liten underdel som vanligt haha! Livet med små bröst och aningen större rumpa 😉 Tufft!

Den här bikinin vann jag faktiskt i en tävling som To Die For hade på sin facebooksida. Say what?? Jag som aldrig vinner någonting. Har gått och suktat efter en sådan här bikini ända sedan de blev populära för ett par år sedan, och nu äger jag en! Happy day. Visar mer bilder hur den sitter på inom kort! Förslagsvis en dag när det är varmt och man faktiskt kan sola haha… Stay tuned! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *