ORANGE IS MY HAPPY COLOR – OUTFIT

collagehappycollagehahahhacollagehapppycollagehahahcollagehappppyyyFoto Lisa Höök // Skor (Likkande) HÄR // Byxor HÄR // Kappa H&M

Hej på er! Vad passar inte bättre en regnig dag som denna än lite färg?? Som rubriken antyder, blir så glad av orange! Okej, svart är min go-to färg under vinterhalvåret, men nu till sommaren är det faktiskt roligt med lite färg också 😉 Håller ni inte med? Älskar hur de här bilderna blev! När jag och Lisa fotade hamnade vi av en ren händelse vid denna orangea kyrka som ligger brevid Kungsträdgården. Perfekt ju! Orange bomb 😉

Hoppas ni har en bra dag i alla fall!! Just nu sitter jag i skolan och har väl inte en sådär jättebra dag. Det regnar och jag är lite lagom stressad sådär haha… Nåja! Det ordnar väl upp sig 😉 Tänkte hur som helst äta upp min macka som jag sitter och äter här i matsalen, sedan röra mig mot Södertälje! Hittade en rabattkupong på ett nagelställe som jag tänkte använda och på samma gång passa på att besöka min lilla farmor. Det blir nog en bra dag av det här med!

KRAM, hörs sen <3

 

1 reaktion på “ORANGE IS MY HAPPY COLOR – OUTFIT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *