JAG HAR BLIVIT PORTAD FRÅN ATT LÄNKA MIN BLOGG PÅ FACEBOOK??

img_0125-1

HAHA ja, det är sant!! Igår blev jag alltså blockad från att länka mina blogginlägg på Facebook. ”Men va??” tänker säkert några av er nu. Jag misstänker att det är några som klickat på länken jag postade precis? Såhär är det. Jag får posta inlägg på min logg, men så fort jag försöker länka min blogg i någon grupp på Facebook går det inte. NOOO! ”Du har blockerats tillfälligt från att utföra den här åtgärden då det ser ut som att du missbrukar den.” Facebook tror alltså att jag spammar, vilket jag kanske gör… Hehe! Nåja, blev lite irriterad i alla fall. Jag har typ typ runt 20 ”blogg grupper” på Facebook som jag brukar länka mina inlägg i. För att få fler läsare helt enkelt! Nu när jag inte kan länka mig där längre förlorar jag liksom helt plötsligt hälften av mina läsare… NOOO!

Ni andra som bloggar, har detta hänt er någon gång? Och ni som brukar läsa här, klickar ni oftast in via Facebook eller skriver ni adressen direkt? Nyfiken. Ska försöka lösa detta nu, får helt enkelt försöka överleva tills blockeringen är borta haha…

Hörs sen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *