ATT HITTA ORKEN TILL ATT FORTSÄTTA BLOGGA…

image

Ja hörrni, kommer jag verkligen att orka fortsätta blogga över sommaren? HAHA, inser nu att rubriken låter så sjukt mycket mer dramatisk än vad detta egentligen är. Det enda är att jag börjar undra nu om jag verkligen kommer orka hålla uppe min 3-inlägg-om-dagen-policy nu över sommaren… Kommer ju att ha ett heltidsjobb och sedan massa saker vid sidan av också. Roliga saker dock, har ett par spännande projekt på gång! Berättar mer en annan dag 😉 Men kommer då tiden att räcka till för bloggen? Bara att blogga är ju som jag sagt tidigare ett heltidsjobb bara det. Men jag ska verkligen försöka mitt bästa <3 Just för att jag tycker att det är så kul och att jag blir så glad när jag får respons från er!

Men mindre tid betyder färre inlägg, och färre inlägg betyder färre läsare. Färre läsare betyder mindre pengar och mindre möjligheter. Det är så svårt det där! Att blogga och att dessutom vara bra på det är verkligen mycket mer komplext än vad man kan tro. Det har jag onekligen fått erfara nu under det senaste halvåret när jag verkligen har satsat på bloggen! Men det har väl ändå gått ganska bra? Tack vare er fina vänner fick jag ju till och med gå på Finest Awards! Nordens största blogg-gala är inte dåligt inte! Det kan vi vara stolta över #wangsuad 😉

Hoppas det är några av er som vill hänga med mig över sommaren i alla fall! Även fast jag kanske inte kommer hinna uppdatera lika mycket som förut. Idag har jag ju till exempel inte heller hunnit blogga för att jag städat ur mitt rum i lägenheten. För just nuuuuu sitter jag på tåget till Båstaaaaad! Woho! Men hörrni, bara för att jag bryr mig om er läsare så mycket så har jag faktiskt gjort en liten undersökning till er! Vad tycker ni på riktigt, ska jag försöka hålla igång bloggen över sommaren eller inte..? 😉

RÖSTA HÄR –> http://vote.pollcode.com/63273751 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *