I SOMMAR HITTAR NI MIG PÅ PAPAS I BÅSTAD!!

Hej vänner! Har ni det bra? Hoppas att ni har det åtminstone nästan lika bra som jag har det just nu 😉 Är som ni vet hemma i Båstad, och just nu på kickoff med mitt blivande sommarjobb! Sitter för tillfället på Sand och äter lite lunch. Ser ni havet där i bakgrunden? Sån sommarkänsla!

Men hur som helst. Jag kan nu stolt presentera att ni i sommar kommer hitta mig påååå…. restaurang Papas!! Det ligger vägg i vägg med Pepes Bodega som även ni som inte bor här säkert känner till. Hänger man i Båstad så hänger man där, så enkelt är det! Kommer ni ner en sväng får ni med andra ord komma och käka lunch hos mig 😉 

Kram på er så hörs vi sen! 

1 reaktion på “I SOMMAR HITTAR NI MIG PÅ PAPAS I BÅSTAD!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *