ACCESSOARER TILL SOMMARENS FESTIVALER – RESPONSIBILITY WITH STYLE

accessorera accessoreraaaa

DET HÄR fina armbandet fick jag hem här om dagen! Hur gulligt? Bestämde mig för att sätta ihop en liten festival-inspirerad look tillsammans med min fina ring jag köpte på Indiska här om dagen. Plus lite fransar såklart! Fransar slår aldrig fel på festivaler. Nu är Summerburst nära på tal om det! Ska bli så kul. Hur som helst! Armbandet kommer från en sida som heter mbrazeletcompany.se. Fyndigt namn haha… Mbrazelet som i embrace! Just det här armbandet jag har på mig heter Fairytale. Här är vad som står om armbandet på hemsidan:

Fairytale är det engelska ordet för Saga. De är du som håller i pennan och har kraften att skriva den saga du drömmer om att leva. Körsbärskvarts stenarna är fulla av energi som sägs höja din passion i livet och fylla dig med hopp och kreativitet. De fantasifulla rainflower stenarna anses lyfta fram dina färgstarka sidor, öka din viljestyrka och inspirera dig till att våga ta steget ur din comfortzon. Detta armband är perfekt för dig som vill låta fantasin flöda och leva ett liv fullt av passion och glädje.

Låter som det passar mig, eller hur? 😉 Kolla in hemsidan för att se resten av armbanden! Det bästa med mbrazelet är att 50% av vinsten går till välgörenhetsorganisationer. Just vinsten på detta armband går till UNICEF. Känns bra att göra skillnad! Responsibility with style alltså! 

Inlägget är i samarbete med mbrazelet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *