MIN FINA VÄN OCH FOTOGRAF LISA STARTAR FOTOKURS!

Skärmavbild 2016-05-31 kl. 22.33.37

Bli en bättre fotograf och bekanta dig med kameran!! Låter det lockande? DÅ tycker jag du ska kolla in detta! Bejbiga Lisa som ni ser ovan, och som även brukar ta outfit-bilderna ni ser här på bloggen, lanserar nämligen en fotokurs IDAG! Hur kul?? Ni som hänger här på bloggen ofta vet ju hur grymma bilderna brukar bli 😉 Är ni alltså fotointresserade och vill kunna ta lika bra bilder tycker jag ni ska joina hennes webbkurs HÄR!

För mig har det varit ovärderligt att kunna ta hjälp av Lisa när det är dags för outfit-bilder! Vet ni hur svårt det är att få till bra bilder själv med stativ eller?? Eller typ när man ber någon kompis som tröttnar när man inte är nöjd med femte omgången bilder haha… Hittade henne via instagram och mailade helt enkelt och frågade om hon ville hjälpa mig! Och tänka sig, det ville hon. Tur för mig 😉 Vi klickade direkt och jag känner mig så självsäker framför kameran med henne! (Hehe klickade, fattar ni min fotoreferens där..?) För er som inte är up to date i bloggvärlden fotar hon ju även många (andra 😉 ) tunga namn i branschen, bland annat Kissie!

Vi har alltid så himla kul och är sjukt effektiva när vi fotar haha! Bilderna blir liksom bra på en gång och hon förstår precis vad jag är ute efter gällande ljus och känsla i bilderna. Sånt är såå viktigt! Jag skulle jättegärna vilja lära mig mer om hur man jobbar med ljus och inställningar i kameran för att få bästa möjliga effekt och känsla. Kanske skulle ta den där kursen jag med..? 😉 För vet ni vad det bästa är? Anger ni rabattkoden ”Lovisa” i kassan så får ni 20% på hela kursen!! Say whaat? Det behövs inga förkunskaper alls för att ta kursen, och när du är klar kommer du kunna fota i manuellt läge med full kontroll. Dröm ju! Klicka HÄR för att komma till kursen.

LISA2Här ser ni en bild vi tog på mig för inte så länge sedan hahah! Tyckte den var lite söt, ser så glad och harmonisk ut 😉 Men ser ni hur snyggt ljuset är? Daaamn Lisa!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *