JAG KOMMER ATT VARA EN DEL AV SUMMER ON MARKETING TEAM

13343007_10154245337316804_5921583176623714482_n

Hörrni! Hur roligt är inte detta då? I sommar kommer jag alltså jobba lite med Summer On! Detta är för er som inte vet festivalen som hålls här i Båstad 7-9 juli. Som om ni inte visste det redan haha, så dumt av mig 😉 Boka in det i er kalender på en gång och se till att lägga vantarna på en biljett! Som ni ser är det en grym line up, så detta vill ni inte missa. Riktigt tunga namn! Otto Knows i all ära, men jag är typ mest taggad på Ison & Fille haha 😉

Jag kommer alltså att jobba lite med marknadsföringen kring detta, är så taggad! Ska bli spännande 🙂 Har ni några frågor om festivalen eller liknande är ni välkomna att höra av er till mig! Ska göra mitt bästa för att besvara allt ni kan tänkas undra haha. Länkar aftermovien från förra året nedan! Detta kommer bli grymt hörrni 😉 Ses vi där?? 

Läs mer och fixa biljetter HÄR!

[iframe width=”600″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=AdfJrZqVz0c[/iframe]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *