TRÄDGÅRDSHÄNG MED SUSHI OCH VATTENMELON

melonassushi melonas

Det finns inte mycket som slår denna kombo! Speciellt inte när det är tillsammans med fina vänner. Bilderna är från igår när jag, Linda och Vickan precis hade kommit hem från en liten shoppingtur på Väla! Vi köpte med oss sushi och en melon och satte oss sedan i min trädgård och chillaxade lite. Najz!

Chillaxa är förövrigt det enda man orkar göra i det här vädret. Håller tummarna för att det blir lika fint väder hela sommaren som det har varit nu de senaste dagarna! Minus åskan och regnet då helst… Är det lika fint i övriga Sverige som det är här på Bjäre just nu?

Nyss gick jag, mamma och min lillasyster och tog ett litet kvällsdopp! I havet!! Alltså förstår ni hur underbart jag har det här? Saknar inte Stockholm alls faktiskt 😉 Eller jo, lite… Jag saknar att kunna vart jag vill när som helst! Där vi bor här i Skåne är det typ 15 minuters bilkörning till närmaste mataffär… Eller okej nu överdrev jag kanske lite, men ändå. Så fort man blir sugen på chips måste man alltså överväga om det är värt att ta bilen och köra till affären haha!

Nu ska jag chillaxa lite mer, så vi hörs i morgon helt enkelt! I morgon har jag även ett spännande möte på förmiddagen. Ooo så hemlig jag var nu 😉 Haha, berättar mer om det i morgon helt enkelt!

Kram!

RÖSTA PÅ MIG I SALEDUCK BLOGGER AWARDS HÄR!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *