MORGONMÖTE OCH GO’KAFFE PÅ RADIO BÅSTAD

20663898-6d33P

 

God morgon gott folk! Har ni sovit gott? Det har inte jag haha, men det gör faktiskt ingenting! Började nämligen min morgon på bästa tänkbara sätt med ett möte på Radio Båstad! Detta är också min gamla praktikplats för er som inte hängt med i svängarna 😉 Har ju tidigare berättat för er om två jobb jag kommer ha i sommar, Papas och Summer On. Nu kan jag alltså stolt också berätta för er att jag i sommar även kommer att höras lite på Båstads egen radiokanal!

Exakt vad jag kommer göra tänker jag dock inte avslöja än! (Mest för att planerna inte riktigt ligger färdiga i nuläget haha..) Men vi tänker lite eventbevakning, kändisspaning, festkoll med mera! Stay tuned 😉 Tycker det är himla roligt att jobba med radio, men det bästa är nog faktiskt att alla som jobbar på Radio Båstad är så himla härliga. Ovan ser vi lite av Melker och hans stora leende! Sedan gör de ju också väldigt gott kaffe 😉 Stor bonus! Dricker vanligtvis inte mycket kaffe, men Radio Båstads kaffe är banne mig världsbäst. Så det så! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *