JAG HAR GÅTT NER FÖR MYCKET I VIKT??

bada bada2

Hej vänner! Idag har jag hunnit både äta glass i Torekov och hänga på stranden! Är faktiskt rätt varmt i vattnet också, så att bada är riktigt behagligt. Mamma fick agera proffsfotograf 😉 Härliga bilder va?

Upptäckte dock att jag har gått ner liiite för många kilon den senaste tiden. Blir lätt så när man inte bor hemma och måste laga mat själv! Att laga mat är ju som bekant inte riktigt min favoritsysselsättning… Och då blir det lätt att man tappar hullet! Speciellt med min ämnesomsättning… Får ta tag i kosten och träningen här framöver så ordnar det nog upp sig!

Måste dock passa på att nämna att body-shaming i alla former INTE är okej! Att kommentera att jag ser ohälsosam ut för att jag är smal är precis lika lite okej som att säga samma sak till någon överviktig. Tänk på det! Och ja, att gå upp några kilo är i regel lättare än att gå ned lika många. I know! MEN vi har för mycket negativitet i våra liv redan som det är för att det ska vara värt att kommentera och döma varandras kroppar! Håller ni inte med?

Det är viktigare hur man mår på insidan än hur man ser ut på utsidan, kom ihåg det! Förresten så gillar jag min lilla booty som den är, så det är dumt att klaga 😉 (Som för övrigt tittar ut liiite för mycket ut mina aningen för små bikinitrosor hehe…) Oh well!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *