MIN LILLASYSTER FYLLER 9 ÅR IDAG!!

Woooo!! Kan inte fatta att det är denna lilla skrutts 9-års dag idag? Känns som att det var nyss hon var 3 år gammal och fruit ninja räckte för att hålla henne sysselsatt en hel eftermiddag haha… Nu krävs det mer än så för att få detta yrväder att sitta still mer än två minuter! Med andra ord: det går inte… Haha tänk vad tråkigt jag hade haft det om det inte vore för Viktoria 😉

Det är alltså 11 år mellan mig och min lillasyster. Eller 12 blir det ju egentligen eftersom jag också fyller år nästa vecka! Det är rätt mycket, men vi har himla roligt ändå! Min lilla fluffis <3 Just nu är vi påväg med hela familjen till Bakken (ett nöjesfält i Danmark) för att fira denna dag! Bästa presenten idag var helt klart bubbelmaskinen som ni ser på sista bilden hehe. Alltså typ en en vattenpistol fast den sprutar bubblor! Lyckan var total 😉

Vi hörs mer sen, nu väntar karusellåkning! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *