RÄDDA SOMMARFILLAN – SLIPP GULT OCH STRÄVT BLONT HÅR

_MG_9346 schampoobalasm

Heej på er och god förmiddag! Nu är jag efter en lång bilresa igår äntligen hemma i Skåneland igen! Fick spendera ett par dagar i min andra hemstad Stockholm nu innan jag bosätter hos päronen i Båstad för resten av sommaren. Har haft en grym helg minst sagt! Att jag har haft en så pass grym helg har ju också visat sig i bloggen 😉 Mindre uppdatering alltså haha! Men nu är jag tillbaka som vanligt igen. Skönt! 

En av alla saker jag hann med i Stockholm var att springa in en sväng på Åhlens! Börjat få lite panik över min hårfärg som bara blir gulare och gulare för varje dag. När jag precis hade slingat det förra gången det var det hur kallt och fint som helst, men det håller ju inte för evigt som bekant. Över tiden tenderar håret att dra åt sig gula pigment, och då måste man hålla efter lite själv! Speciellt nu på sommaren när sol och bad är frekvent förekommande. Jag inhandlade alltså ett silvershampoo och balsam från maria nila! Ska bli spännande att se hur dom fungerar. Jag ska springa ner och tvätta håret nu efter att jag ha skrivit klart detta faktiskt, så då får vi se! Hoppas att jag kan rekommendera dem till er om ett par veckor när jag har hunnit få en uppfattning 😉

Shampoot hittar ni HÄR och balsamet finns HÄR

Idag ska jag ta tag i lite saker som bara legat och skvalpat under min lilla mini-semester haha. Vi hörs sen babes!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *