SPONSRADE AV MERCEDES!!

collagesummeron

HEJ vänner! Vad har ni gjort idag? Jag har haft rätt kul, för jag har nämligen jobbat mitt första pass med att promota Summer On (festivalen här i Båstad den 7-9 juli)! Vi körde helt enkelt till Halmstad med ett helt gäng affischer och flygblad och strösslade lite varstans haha! Hoppas det gav resultat. Vet ni vad det bästa är tho?? Summer On är sponsrade av Mercedes, så i morse kom Carolina och hämtade mig och Sigrid i denna skönhet som ni ser ovan! Med sun roof och allt 😉 Fräsigt värre! 

Hoppas på att träffa många av er i B-town i sommar! Det kommer onekligen vara the place to be under juli månad. Hoppas bara på bra väder! Är verkligen så taggad på allt sommaren har att erbjuda. På Lördag är det dessutom premiär för Båstads nya nattklubb COCO! Tror det blir grymt. Innan fanns ju både Madison’s och Pepes Bodega, men när Madison lades ner behövdes det en ny klubb för att fylla tomrummet. Och voilá! Tror det kommer bli grymt. I’m in loooove with the COCO! Eller, det återstår att se på lördag 😉

Hörs sen! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *