ANAMMA BÅSTAD-STILEN: GODBITAR FRÅN MALENE BIRGER, ODD MOLLY OCH PRIMEBOOTS

1. Klänning från Cream HÄR / 2. Sandaler från Ilse Jacobsen HÄR / 3. Klänning från Twist & Tango HÄR / 4. Kofta från Cathrine Hammel HÄR / 5. Baseballjacka från Lexington HÄR / 6. Kofta från Cream HÄR / 7. Necessär från By Malene Birger HÄR / 8. Kimono från Cream HÄR / 9. Klocka från Triwa HÄR / 10. Scarf från By Malene Birger HÄR / 11. Linne från Samsoe & Samsoe HÄR / 12. Stövlar från Primeboots HÄR / 13. Kofta från Odd Molly HÄR

HEJ och god morgon! Ovan har jag plockat ihop lite somriga favoriter! ÄLSKAR den rosa bomberjackan. En sådan är verkligen essential i sommar-garderoben! Men alltså hahah, kunde inte låta bli att fnissa när jag insåg hur detta collage blev… Vet ni varför? Jo, för att detta är i stort sett standarduniformen för sommargäster (och lokalbefolkning) här i Båstad! Inte för att det är något fel med det alltså haha, alla dom här grejerna skulle gärna få flytta in i min garderob! Hade kanske bara inte haft på mig allt samtidigt 😉

Igår såg när jag satt och tog en fika såg jag nämligen 12-åriga tjejer med liknande utstyrslar swisha förbi utanför cafét. PLEASE! När jag var 12 hade jag en röd vindjacka och gympaskor köpta på Ica-Maxi… (Det har jag i och för sig fortfarande hehe!) Ursäkta min bitterhet nu, men VAD ska 12-åringar med svindyra märkeskläder till?? Det kan man fråga sig. Nu när jag är 21 däremot känns det helt okej att unna sig lite ibland 😉

Vilken av sakerna ovan är er favorit? 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *