LUNCH PÅ FISKUSET I TOREKOV – ÄTIT TENTAKLER??

fäskhosfäskhos1

fäskhos2Instagrammas för fullt! Viktigt 😉

Hej vänner! Har ni haft en bra dag? Det har jag, även fast det har regnat som bara den!! Nu är det sol igen dock… Skevt! Nåja. Jag trodde jag skulle ha en relativt långtråkig dag idag, men så blev det inte. Jag tog mig nämligen en sväng ut till Torekov och Linda! Där bestämde vi oss för att gå till Fiskhuset för att äta lunch. Skaldjurssallad lät ju gott tyckte vi! Men när vi sedan fick den var den full av… Lila tentakler?? Små bläckfiskarmar helt enkelt! Det var ju inte planerat… Lite tveksam var jag först till detta, men det slank ner haha! Aningen slemmigt, men det funkade. Då har jag det avklarat på min bucket-list också! Har aldrig ätit bläckfisk bara sådär innan, utan den har varit tillagad eller friterad… Har ni ätit bläckfisk förut?

1 reaktion på “LUNCH PÅ FISKUSET I TOREKOV – ÄTIT TENTAKLER??”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *