VART ÄR ALLA MINA LÄSARE??

Två av de första bilderna 1234 12345

Vart är alla mina läsare?? Får man ens fråga sig det..? HAHA nej men allvarligt, det låter ju jättedumt. Dock har jag inte kunnat undgå den ovanligt låga statistiken den senaste veckan. Hmm… Vart har ni tagit vägen?? Är jag så tråkig? Jag misstänker dock att det har att göra med att jag inte har varit lika duktig på att uppdatera som tidigare. Under helgen i Stockholm blev det ju katastrof med uppdateringen! Ber om ursäkt för det, men ibland måste man yoloa lite och då hamnar bloggen åt sidan 😉

Speciellt när man som jag inte är någon toppbloggare (än hehe), kan det vara extra svårt att hitta motivationen till att hela tiden leverera bra inlägg. Men jag ger inte upp! Några av er är i alla fall kvar och kikar in här regelbundet! Tacksam för det <3 Misstänker att alla inte heller har tid att sitta och läsa en massa bloggar nu när det är sommar och finns gott om annat att göra. Ibland blir jag sugen på att bara lägga ner bloggandet för gott, men någonting får mig ändå alltid att fortsätta. Jag har fått göra så mycket roliga saker och träffa så mycket roliga människor tack vare bloggen redan! Tänk då var för möjligheter framtiden har att bjuda på 😉

Hoppas ni vill hänga kvar här ett tag till i alla fall, så får vi se vad det blir av det hela 😉 Hörs senare idag med fler inlägg!!

4 reaktioner på “VART ÄR ALLA MINA LÄSARE??”

 • Matilda Berlin skriver:

  Jag tänker preciiiiis samma sak. Snacka om att man tappar motivationen när man ser siffrorna droppa. Hur ska man få dom att gå uppåt igen??

  Kram

 • Mr skriver:

  Antar att de flesta klicksen kommer från Facebook och det börjar bli galet tjatigt att se en länk till din blogg hela tiden. Fick frågan igår om Facebook skulle klassa alla dina länkar som spam. Kanske minska ner spammet på fb men fortsätt skriva, det kan ge resultat. Annars är det bara att kämpa på!

 • Days by Johanna skriver:

  Sommaren gör nog lite sist. Och håller med dig, är inte statistiken på topp blir det svårt och motivera sig ibland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *