MOBY’S SHACK SATSAR PÅ SOLGLASÖGON (OCH SANGRIA)

_MG_9658 _MG_9650 _MG_9655

Köpa solglasögon på krogen? Detta kanske låter helskumt för vissa, eftersom Moby’s är en etablerad restaurang & bar här på Bjäre och ingen fashionabel boutique direkt. Men ingenting är omöjligt! Här om dagen när jag och Linda hängde i Torekov blev vi invinkande av krogägaren Mattias (sista bilden) som ville visa oss någonting i baren. Det sista vi väntade oss var minst sagt ett gäng solglasögon! Detta var tydligen en ny affärsidé från deras sida, och med varsitt glas sangria i handen kollade vi in alla modeller från märket Carl Oaks. 

Det coola med dessa solbrillor är att de är gjorda i trä! Måste säga att jag diggar dem starkt. Kanske blir att införskaffa sig ett par så småning om! Men ni måste erkänna, hur genialiskt är det inte egentligen att sälja solisar på krogen? Då kan man vara förutseende nog att köpa ett par redan på kvällen för att lindra baksmällan som väntar på morgonen sedan 😉 Perfekt ju! Är ni sugna på att kolla in dessa godbitar finns de på Moby’s Shack på hamnplan i Torekov 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *