PREMIÄRKVÄLL PÅ COCO – FÖRMINGEL OCH BINGO RIMÉR


Båstad har alltså fått ett nytillskott på nattklubbskartan. Igår var det nämligen premiär för COCO! Måste säga att jag tycker att gänget bakom det hela har gjort ett grymt jobb. GOD MORGON förresten! Hur mår ni?? Jag kan säga att jag mår som jag förtjänar, alltså helt okej ändå 😉 Men ett par glas champagne blev det allt, och det med rätta. Det är klart att ett sådant här tillfälle måste firas ordentligt! 

Försökte ta lite bilder så att ni som inte var där också ska få lite premiärkänsla! Kanske inte så jätteskarpa direkt, så hoppas på att de som Bingo Rimér tog blev bättre 😉 Han dök nämligen upp med sin kamera lagom till att dörrarna öppnades och folk började komma! Himla roligt, ser fram emot att se bilderna. Blev mycket folk och bra drag framåt slutet! Jag och flera andra var där redan vid 21:00 för lite mingel och fördrink, så det var häftigt att se lokalen fyllas från nästan tom till smockad

Detta blir bra hörni ni! Önskar gänget bakom COCO ett stort lycka till i sommar. Och resten av er, vi ses väl där??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *