JUST ORDERED: SILKY SLIP DRESS – ”THE KYLIE DRESS”

collagekyliee

collagekylieHitta klänningen HÄR

För ett par dagar kom dessa bilder ovan upp på Kylie Jenners instagram, och jag blev kär. Nog för att Kylie är min all time girl-crush, men det var inte henne jag blev kär i utan hennes klänning! Det har ju varit på gång ett tag att bli inne med ”nattlinnes-looken” om ni förstår vad jag menar. En enkel klänning i silke som lika gärna hade kunnat vara ett nattlinne i stort sett. Men på något sätt gillar jag det? Så enkelt men ändå stilfullt. Ett par klackar och en snygg jacka så är du good to go för en utekväll! Du behöver inte ens byta om när du ska gå och lägga dig 😉

Spenderade således min kväll igår med att leta efter en look-alike till Kylies klänning. Vet att DM-retro har liknande, men jag valde att klicka hem den ovan från ASOS. Lite annan modell, men samma stuk så att säga! Vad tycker ni om denna look? Är det någonting ni skulle kunna ha på er? Själv kommer jag med stor sannolikhet att rocka denna på diverse event i sommar!

PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *