KÖPTE NY TELEFON ENDAST PÅ GRUND AV SKALET??

telefon

HÄÄR är min nya babe!! Typ två år efter alla andra har jag alltså införskaffat mig en sexa. 6S närmare bestämt! Lagom tills iPhone 7 kommer dock haha, så snart är jag inte alls cool längre. Kände dock att det var dags för en ny telefon nu, då min förra började balla ur totalt. Appar som stängdes ner helt plötsligt, fullt minne så kunde inte uppdatera den eller ladda ner nya appar osv haha… PLUS att det finns typ inga snygga skal att köpa till de äldre iPhone modellerna längre heller?? Är detta ett medvetet försäljningsknep? Det skulle inte förvåna mig, för efter det jag kommer att berätta nu kommer ni tycka att jag är dum i huvudet…

Jag köpte nämligen skalet innan jag hade köpt själva telefonen haha!!! Alltså var jag mer eller mindre tvungen att köpa en ny telefon eftersom jag hade köpt ett skal 😉 Skevt? Men tyckte att det var så himla glittrigt och snyggt, så kunde inte hålla mig. Dock hade jag faktiskt planerat att köpa en ny telefon redan då, så helt galet var det faktiskt inte. #craycray

PS: Ber om ursäkt för att jag spammar Facebook med länkar till min blogg! Men hur skulle jag annars locka fler läsare hit? Kanske borde sluta länka och se hur många som fortfarande läser då haha 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *