FASHION BLOGGER GOES TO TOREKOV – OUTFIT

collagewangcollagewang4collagewang2collagewang5Tröja Alexander Wang x H&M // Byxor Second hand // Skor H&M

Haha hej på er!! Känner ni igen de här bilderna? Yep, de är tagna vid samma tillfälle som den jag har som header. Fashion va? Jag och Linda hjälptes åt att ta dessa bilder förra veckan, tycker att de blev coola! Det är ju inte den miljön jag normalt sett brukar fotas i, så det var spännande. Fashion blogger från Stockholm goes Torekov liksom 😉

Fast någon ”fashion blogger” är jag ju i och för sig inte. Eller? Kanske lite hehe. Att knåpa ihop outfits och fota dem är indeed väldigt roligt! Dock skulle jag kanske inte säga till folk att jag driver en modeblogg om någon skulle fråga… Kanske livsstil är mer min nisch? Äh, nåja. Vad tycker ni om denna outfit då? Jag älskar ju tröjan såklart 😉 #wangsquad Förresten! Kollar ni noga så kommer ni att hitta ett ”fel” på bilderna ovan! Byxorna var nämligen alldeles för stora, så spände åt dem bak med en hårsnodd HAHA… Man får inte vara dum. Kan ni hitta hårsnodden? 😉

Vi hörs senare fina ni, för nu ska jag börja packa inför morgondagen! Kan ni gissa vart jag ska?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *