SKAPA ENKLA OCH CHICA LOOKS I SOMMAR – SAMARBETE ZALANDO

1. Linne från Topshop HÄR / 2. Sandaletter från Billi Bi HÄR / 3. Shorts från Kookai HÄR / 4. Solglasögon från Quay HÄR / 5. Väska från even&odd HÄR / 6. Klänning från Filippa K HÄR / 7. Hatt från Topshop HÄR / 8. Klänning från Just Female HÄR / 9. Sandaletter från Buffalo HÄR / 10. Klänning från ADPT. HÄR / 11. Kjol från BikBok HÄR / 12. Playsuit från Miss Selfridge HÄR

Hej på er!! Börjar morgonen med ett litet inspirerande collage sådär 🙂 Här ser vi att det behövs inte mycket för att skapa en både enkel och bekväm sommaroutfit, men samtidigt vara lite fancy haha! Kilklackar är en grej som alltid kommer tillbaka på sommaren. Gärna lite marin-inspirerade med ränder, somriga färger eller med rep som vi ser här ovan. Snyggt!

Förresten, hintade ju igår att jag skulle åka någonstans idag. Har ni gissat vart än? Haha! Ni skulle nog omöjligt kunna gissa om ni inte kände mig faktiskt, så ska berätta nu 😉 Ska nämligen åka till min mormor och morfar över midsommar! Wohooooo! Varför är jag så taggad inför det då undrar ni? Jo, för att midsommar är typ höjdpunkten på året i min släkt haha. Då samlas alla (så många som kan) på min mormor och morfars landställe och har trevligt tillsammans. Typ reser midsommarstång, äter jordgubbar, spelar den årliga fotbollsmatchen på gräsplätten bakom huset osv. Mys!

Så ja, ska helt enkelt försöka blogga så gott jag kan därifrån! De bor en bit utanför Katrineholm, så en bilresa på ungefär 5 timmar väntas nu… Vi hörs med en update lite senare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *