GET BEACH READY!

1. Strandtunika HÄR / 2. Bikinitopp HÄR / 3. Bikintitrosor HÄR / 4. Armband HÄR / 5. Solglasögon HÄR / 6. Glasögonsnöre HÄR / 7. Sandaler HÄR

Alltså värmen idag är ju inte att leka med… Måste ju vara uppåt 30 grader? Då är ju strandhäng en given aktivitet på schemat. Har ni badat i år ännu? Det har jag, flera gånger till och med. Ovan ser vi en look man kan rocka på stranden i sommar. Släng sedan bara på dig ett par klackar och du är redo för after beach! 

Hur mår ni idag såhär dagen efter midsommar. Bakis? 😉 Att kolla på allas snapstorys igår var ju minst sagt spännande haha! Hur som helst. Man brukar ju säga att sommaren börjar på riktigt efter midsommar, och med tanke på vädret verkar det ju stämma!

Vi hörs mer senare kära ni, nu ska jag och familjen på utflykt 😉 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *