IDAG HAR JAG VARIT SLOTTSDAM – OUTFIT

collageslottsdam4collageslottsdam2collageslottsdamcollageslottsdam5Klänning Cubus // Väska Malene Birger

Idag kära ni, har jag agerat slottsdam hela eftermiddagen! Tjusigt va? I min släkt är det nämligen tradition att åka till Julita slott dagen efter midsommar varje år. Typ som Skansen fast i mindre format! Passade på att engagera delar av släkten med att ta dessa bilder ovan haha. Var ju tvungen att fånga min rafflande frisyr på bild! Som min midsommarfrisyr fast 2.0 😉 Behövde en dag till på mig att öva för att få till den perfekt haha! Snyggt, eller hur? För att inte tala om den snygga klänningen och även väskan från Malene Birger som är ny. Mer om den i ett annat inlägg!

Slottet vi var på har en pampig veranda, vilken också var platsen bilderna togs på. Står man på verandan blickar man ut mot en trädgård med en fontän och buskar prydligt på rad. En riktig slottsträdgårdÖnskar ni kunde fått se vad jag såg, men nu får ni titta på mig istället 😉 Har ett par dagar kvar här i Sörmland innan det bär av hem mot Skåne igen, så får passa på att njuta.

Hoppas ni gillade outfiten, vi hörs igen i morgon! 

2 reaktioner på “IDAG HAR JAG VARIT SLOTTSDAM – OUTFIT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *