SNAPSHOTS FRÅN EN REGNIG SOMMARDAG

sommarsnaps3 sommarsnaps2 sommarsnaps4 sommarsnaps5 sommarsnaps1

Idag har det regnat i stort sett hela dagen. Men det har inte stoppat oss från att hitta på äventyr! Vi gick ut på en långpromenad bland skogar och ängar, blommor och hästhagar. Planen var att vi skulle plocka svamp, men det gav vi snabbt upp när vi insåg att det helt enkelt inte fanns några haha. Som tur var hittade vi smultron istället! Mums. Dagens höjdpunkt, tätt följt efter att mata hästarna och att skuttandes plocka blommor på ängen! Fashion blogger goes skogsmulle 😉 Det enda som är lite jobbigt är myggorna, men överlever nog det också. Vet att uppdateringen inte är på topp just nu, men hang on! Snart är jag tillbaka i verkligheten…

Hörs senare fina ni! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *