DEN PERFEKTA PARTY-CLUTCHEN

IMG_0105 IMG_0112 IMG_0123

Tadaa! Här har vi den, den perfekta party-clutchen! Eller den perfekta clutchen i allmänhet faktiskt enligt mig 😉 Den här skönheten klickade jag hem i förra veckan efter mycket om och men. Ville ha just denna modellen, men hittade den inte någonstans. Efter ett visst sökande på olika webbshoppar hittade jag den till slut på tradera av alla ställen. Och gissa vad? Jag vann auktionen! Hurra! Denna kommer jag förhoppningsvis inte att slarva bort under utekvällar i sommar 😉

Just nu sitter jag på tåget hem till Skåne igen efter en knapp vecka hos mormor och morfar. Ikväll väntar nämligen första passet på mitt sommarjobb! Ska bli väldigt spännande faktiskt. Som bekant kommer jag att jobba på Papas i Båstad under sommaren, så har ni vägarna förbi är ni mer än välkomna 😉 Som alltid när man ska börja på ett nytt jobb är jag lite nervös, men det ska nog gå bra. Vi hörs mer senare fina ni, önska mig lycka till ikväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *