”JAG SKA ALDRIG MER JOBBA RESTAURANG”

frukost1 frukost3

”Jag ska aldrig mer jobba inom restaurang…” Ja, så sade jag till mig själv förra sommaren när jag avslutat min anställning på mitt dåvarande sommarjobb. Just då var jag trött på disk, tunga tallrikar och långa slitsamma arbetsdagar. Sen fick jag jobb på Junibacken uppe i Stockholm och jag tänkte att det här med restaurangjobb är väl inte så farligt ändå! Det ena ledde till det andra och jag fick sommarjobb här hemma på Bjäre! Sååååå nu är jag här igen. Sommarsäsong i Båstad med allt vad det innebär! Jobbade mitt första pass igår, och jag kan i ärlighetens namn säga att det gick sådär hahah… Men så är det väl alltid när man börjar på ett nytt ställe med annorlunda rutiner osv. Med härliga kollegor och en positiv inställning så går det mesta!

Gjorde i ordning en ordentlig lunch nyss för att samla energi inför mitt andra pass ikväll. Detta är onekligen några av mina favorit-mackor att göra till mig själv när jag känner mig lite huslig 😉 En god smoothie på det och så är saken klar! Måste bli bättre på att äta mer och oftare, annars kommer den här sommaren bli kaos känner jag… Har ni några tips på snabba bra måltider att sno ihop?

Kram på er så hörs vi sen! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *