KLÄNNING ELLER NATTLINNE? – SNEAK PEEK

pyjamas1

Häär få ni en liten tjuvtitt på mina fina klänning som kom på posten idag!! Kommer ni igår när jag först berättade att jag hade beställt den? Då jämförde jag stilen med en liknande klänning som Kylie Jenner burit, men också med ett nattlinne haha… Så, nu är ju den stora frågan. Ser den för mycket ut som en pyjamas..?

På materialet: Ja. Modellen? Också delvis ja haha! Men vet ni, jag gillar den ändå. Denna klänning kommer passa perfekt en ljummen sommarkväll när man vill bära någonting lätt men samtidigt snyggt. Ska se till att ta lite outfit-bilder i denna klänning också! Vad tror ni om det? Som jag tidigare sagt är det ju mest en fördel att man även kan använda klänningen som pyjamas. Visst? Då behöver man inte ens byta om när man kommer hem från klubben vid 03.41! Eller så gör man som mig och skippar pyjamasen helt och hållet haha 😉

Ha en underbar kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *