MOCKAIMITATION PLUS FJÄDRAR ÄR LIKA MED SANT – OUTFIT

collagetrappa3collagetrappacollagetrappa5collagetrappa2collagetrappa4Klänning & halsband New Yorker // Stövlar ASOS // Väska Urban Outfitters

Hur fin är inte denna fantastiska puderrosa klänning i mockaimitationOväntat att den kommer från New Yorker, eller hur? Har verkligen börjat uppskatta deras utbud mer och mer på sistone haha. Går att hitta riktiga godbitar där! Som synes här ovan till exempel 😉 Mina härliga stövlar är i också mockaimitation, men dom från ASOS. Love them! Den enda problemet jag har är att mina lår är för smala så dom åker ner haha… Problems! Så går det när man har stora fötter men är smal som en stork! De har resårband men dom gör ingen större nytta… Får se till att lösa det till nästa utekväll stövlarna åker på! (Alternativt äta upp mig lite hehe) Allt för snygga skor!

Väskan är ett fynd från Urban Outfitters outlet i Chicago. Heaven! Ni som varit där vet vad jag talar om 😉 Men nu är vi inte i Chicago, utan dessa bilder är tagna här hemma på Bjäre. Närmare bestämt i Torekov! Jag och några vänner satt på Mobys (the place to be i Torekov) här om kvällen och diskuterade varför i all världen Torekov inte har något eget snapchat-filter? Det borde ju vara givet nu när sommarsäsongen dragit igång! Någon som vet hur man går tillväga för att make that happen? Får undersöka saken närmare senare 😉

Idag är det jobb på schemat, hörs efter det! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *