EN AV MINA FÖDELSEDAGSPRESENTER – ÄR JAG HIPSTER NU?

collagekånkencollagekånken2

Haha, skämt åsido! För en tid sedan skrev jag ju ett inlägg om huruvida det var hipster eller inte att äga en fjällräven-ryggsäck. Jag kom fram till att det faktiskt inte spelade någon roll, och önskade mig således en i födelsedagspresent. Och tadaa! Mina kära föräldrar tillgodosåg denna önskan, och nu kan jag bära min dator och mina skolböcker på ett mer ergonomiskt sätt i höst 😉 Tycker den är snygg eftersom det är en sådan klassisk modell och passar till i princip allt. Lätt att matcha och man får plats med alla sina pinaler. Perfekt! 

Min kära lillasyster hjälpte mig att ta dessa bilder ovan! Hon är duktig hon. Inte alla tjejer på 9 bast som måste agera proffsfotograf åt sin storasyster haha… Det är bara början 😉 Efter vår lilla fotosession gick hon och jag tillsammans med hunden på en långpromenad! Riktigt fin kväll fatsikt. Även fast det regnade som asstingen i morse kom solen fram nu på kvällen! Najz. Jobbade frukost i morse på Papas, så har haft hela dagen till att göra annat haha. Får passa på nu innan tennisveckorna drar igång!

KRAM på er, ha en fin kväll! 

2 reaktioner på “EN AV MINA FÖDELSEDAGSPRESENTER – ÄR JAG HIPSTER NU?”

 • Eira skriver:

  Har en likadan, ä l s k a r den. Sväljer hur mycket som helst haha! 🙂

 • Sandora skriver:

  Faktiskt snyggt! 😀 Skulle behöva nån bra väska till min dator också. 🙂

  Skulle du förresten vara intresserad av att testa lite härliga aloe vera produkter från ett av sveriges största företag inom skönhet och hälsa? 🙂 🙂 Alltid 90 dagars nöjdkundgaranti så du får pengarna tillbaka om du inte blir nöjd! 😀 Min hy, mitt hår och min IBS mage har blivit räddad med några av dessa produkter. 🙂

  http://www.foreverliving.se

  Mejla mig om du vill beställa något, eller kolla runt med dina vänner/familj om någon skulle vara intresserad! 🙂 Kanske någon som har problem med magen, problem med hyn eller om någon bara skulle vilja testa riktigt bra produkter. 🙂 Vi har ju faktiskt smink med aloe vera i sig! 😀

  Kram!

  sandra_bergman91@hotmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *