VAD DU SKA TÄNKA PÅ NÄR DU VÄLJER OUTFIT!

1. Blus HÄR / 2. Shorts HÄR / 3. Kjol HÄR / 4. Playsuit HÄR / 5. Blus HÄR

Detta med att välja vad man ska ha på sig kan minst sagt vara svårt ibland. Vad är egentligen bäst att ha på sig när man ska gå ut, gå på dejt med chushen eller bara hänga med vännerna en dag på stan? Beslutsångesten slår oftast helt oväntat till när man står inför valet. ”Jag har ingenting att ha pååååå mig!” Låter det bekant? 😉 Vilken tur då att det finns en lösning! Läs nedan så ska jag förklara hur jag gör när jag ska välja outfit!

– Först och främst: Vad är det för väder? Detta avgör vilken sektion av garderoben du skall leta i. Långbyxor och tröja eller shorts och blus?

– För det andra. Vad ska du göra? Ska du på bröllop kanske inte jeans och tröja är det bästa valet. En söt byxdress kan däremot funka. Don’t over dress, men klä för allt i världen inte ner dig heller!

Hur planerar du att göra det du ska göra? Låt säga att du ska gå ut på krogen med dina vänner. Tänker du mest dansa eller sitta på terassen med en öl? Anpassa ditt klädval efter detta. Tänker du röra mycket på dig, välj någonting svettvänligt respektive utomhusvänligt om du föredrar det andra alternativet!

– Mitt sista tips: känn dig bekväm. Det finns ingen anledning att sitta på en dejt med den där blusen som är skitsnygg men som egentligen skaver lite i armhålorna. Se också till att inte ta några onödiga risker. Ta hellre din favorittröja än den som legat och väntat på att bli använd sedan du köpte den.

Happy choosing! 😉 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *