ÄR JAG SKÅNING ELLER STOCKHOLMARE EGENTLIGEN..?

_MG_0234 _MG_0238

Jaa hörrni, detta är någonting kan man fråga sig haha! När jag står där mitt på en åker skulle man ju minst sagt kunna tro att jag är skåning på riktigt, eller hur? 😉 Nej, men känner att jag en gång för alla måste klara upp vem jag är egentligen haha! Inser att det låter märkligt här på bloggen när jag ena sekunden refererar till mig själv som stockholmare, och i nästa sekund är jag skåning igen. Lite märkligt kan tyckas? Är jag schizofren kanske? 😉

Fast hörrni, man kan faktiskt vara båda. Det är jag ett levande exempel på! Innan jag och min familj flyttade ner hit till Skåne bodde vi i Södertälje utanför Stockholm, därav att jag inte pratar någon skånska. Då var jag 11 år gammal. Jag har alltså bott ungefär lika lång tid på båda ställena! Dock så pluggar jag ju i Stockholm numera och är bara hemma i Båstad över sommaren… Rörigt! Just nu tänker jag i alla fall vara stolt skåning, eftersom Båstad och Bjäre is the place to be på sommaren 😉 Dessutom är det inte populärt bland lokalbefolkningen och säga att man bor i Stockholm… ”Stockholmare är som fiskmåsar, skriker och skitar ner!” Ja ni hör ju 😉

Idag är det jobb som gäller, hörs sen finisar! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *