THROWBACK THURSDAY – OUTFITS

collage70zblackccollagecollagehappppyyy

Hej och god eftermiddag! Minns ni dom här bilderna?? Alla är ett axplock från de tidigare outfits jag lagt upp när jag fotat med duktiga Lisa! Älskar att fota med Lisa, men tyvärr kunde jag inte ta med henne till Skåne över sommaren 😉 Synd, eller hur? Får boka in nya fotograferingar när jag är tillbaka i Stockholm i höst helt enkelt! Så länge får vi nöja oss med en liten tillbakablick på tidigare outfits! Men det är ju inte fy skam det heller, eller hur? Den som gissar vilken min favoritfärg är får en länkning! Kaaaan det vara orange? Jaaaa grattis Lovisa du får en länkning hääääär LOVISAWANGS.SE varsågod… 😉 Eller nja, orange är min favoritfärg tätt efter svart som alltid står högst upp på listan. Såklart! 

Vilken är er favorit-outfit? 

1 reaktion på “THROWBACK THURSDAY – OUTFITS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *