JAG LEVER ALLTID LITE PÅ GRÄNSEN TILL KAOS…

kamelFoto: Lisa Höök

Jaa hörrni, vad ska man säga? Denna rubrik stämmer nog in på mig i allra högsta grad. Jag lever alltid på gränsen till kaos med minsta möjliga marginal haha! Varför? Det är en sjukt bra fråga… Det är alltid precis nästan så att det skiter sig, men jag lyckas oftast hålla mig flytande ändå.

Typ som igår. Jag var inne på Summer On och skulle gå på bajamajorna. (Mys, eller hur?) Allt var frid och fröjd, jag går sedan tillbaka till öltältet och hänger lite. Jag upptäcker till min stora fasa ett par minuter senare att jag glömt min plånbok inne i bajamajan!! Jag kutar tillbaka och gissa om den låg kvar eller inte?? DEN LÅG BANNE MIG KVAR! Jag klarade mig precis, ännu en gång… Pjuh! Vem vet, ett par minuter till och den kanske hade varit borta?? Situationer som dessa är jag i ett nötskal…

Mitt liv är fullt av sådana här situationer. Ofta när jag planerar mina dagar exempelvis har jag ett strikt tidsschema ner till minuterna men noll marginal att röra mig med. Och ni alla vet hur livet är! Saker händer, bussar är sena, man glömmer sin plånbok osv… 😉 Måste bli bättre på det här med att andas, ha marginal för oväntade händelser samt försöka ha lite framförhållning. Framförhållning är ett ord som mina föräldrar tjatat på mig om i princip sedan jag kom in i puberteten och blev lite allmänt förvirrad. Är fortfarande allmänt förvirrad dock… HAHA nåja!

Nu ska jag ta ett par djupa andetag och göra mig i ordning inför dagen. Hörs sen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *