ÅTERHÄMTNING MED PIZZA OCH HEMLISAR

Hej hörrni! Har inte varit så aktiv här på bloggen det senaste dygnet av förklarliga skäl. Jobb, fest och allt däremellan! Känner på mig att de kommande två veckorna kommer att bestå av ungefär detsamma. Förvänta er inte allt för mycket uppdatering här alltså haha! 🙁 Det är tennisveckor i Båstad och jobbar man restaurang då blir det inte mycket fritid… You feel me? Men må så vara. Två veckor om året kan det vara värt! Det blir fett med para 😉 

Nu sitter jag med mina kära kumpaner i Torekov och kränger en pizza samt snackar lite hemlisar 😉 Haha typisk tjejkväll alltså! Välbehövligt med lite återhämtning. Imorgon är det jobb som gäller igen (surprise), så lär behöva lite sömn i alla fall. Men håll ut kära vänner! Inom kort är jag tillbaka med mina vanliga tre inlägg om dagen igen hehe.. 

God afton så länge! 

1 reaktion på “ÅTERHÄMTNING MED PIZZA OCH HEMLISAR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *