SNAPSHOTS FRÅN DE SENASTE DAGARNA – VINN EN LÅDA GODIS!

Hola!! Wazzup? Tänkte nu dela med mig av lite bilder som tillkommit på min kamerarulle de senaste dagarna. Ni som följer mig på instagrsam har säkert redan sett ett par av dem där 😉 Kan vi börja med att prata om dessertbuffén vi har på jobbet eller? Hur underbar ser den inte ut liksom. Gissa vem som äter resterna efter lunchen sen hehe 😉 

Har just jobbat lunch idag, och efter jobbet gick jag och köpte en smoothie hos några nyfunna vänner nere i hamnen! Blev en ”tennisjuice” har jag för mig att den hette? Yum. Hett tips! Sen förresten. Ser ni lådan med godis? Klart ni gör hehe… Men saken är den att just den lådan går att vinna om ni går in och följer @radiobastad på instagram! Extraknäckar lite hos dem ibland, och nu har vi dragit igång denna grymma tävling. In på instagrsam och tävla nu med er! Vem gillar inte godis liksom?

Btw någon som vet vad det är för insekt på sista bilden?? Ser ut som att en humla och en skalbagge har fått till det lite…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *