VARFÖR MÜSLI ÄR DEN BÄSTA FRUKOSTEN!

 

mymuesli är världens första lösning för att mixa egen müsli online.

Med mer än 80 olika ekologiska ingredienser kan du sätta ihop din personliga müsli precis som du önskar det, och du kommer ha svårt för att tröttna för det finns 566 kvadriljoner variationsmöjligheter. Ta fram din kreativa sida och uppgradera dina frukostflingor med mymuesli! Vill du istället förlita dig på müsliexperterna kan du välja bland mer än 20 färdigmixade müslis. Alla produkter och ingredienser är 100% ekologiska, utan några konstgjorda färg- eller aromaämnen och utan tillsatt raffinerat socker. Variationen är oändlig så verkligen alla ska hitta sin favoritmüsli!

 

 

1. Mymuesli Mango HÄR / 2. Mymuesli Bircher HÄR / 3. Mymuesli Balance HÄR / 4. Mymuesli Cranberry Pistachio Granola HÄR / 5. Mymuesli Blueberry Vanilla Granola HÄR / 6. Mymuesli Berry HÄR / 7. Mymuesli Matcha HÄR / 8. Mymuesli Berry White Chocolate HÄR

God morgon på er! En riktigt god müsli, det är vad jag hade behövt äta till frukost varje dag. Speciellt idag känner jag, magen kurrar lite missnöjt då jag endast ätit en banan. Fy mig! Frukost är ju som bekant det viktigaste målet på dagen, det visste ni väl? Det behövs energi för att orka med exempelvis en dag med plugg eller som i mitt fall en hel arbetsdag. Har dock aldrig hittat någon müsli som jag gillar. Det är alltid typ några mystiska nötter eller någon oidentifierbar torkad frukt som man inte gillar… Vilken tur då att jag fick veta att man kan designa sin egen müsli hos Mymuesli!

Min dröm-müsli hade definitivt innehållit papaya. Torkad då alltså! Har alltid älskat torkad papaya så länge jag kan minnas. Brukade sitta och pilla ut papayabitarna ur pappas frukostskål när jag var liten haha! En annan given ingrediens är solrosfrön. En bra mix av havregryn, olika frön och lite russin så är saken biff! Eller snarare müsli… En müsli är det bästa du kan äta till frukost då det innehåller fibrer, antioxidanter och massor med nyttigheter samtidigt som det mättar och förbereder dig inför alla dagens utmaningar. Ha en bra dag fina ni, och glöm för allt i världen inte att äta frukost! Då kommer ni längta till lunchen hela förmiddagen, precis som jag gör just nu haha… 🙁

Hörs sen! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *