EN KVÄLL MED KOSSORNA

Alltså hörrni, hur fin kväll har det inte varit ikväll? Jag och min vän Sigrid åkte först en sväng till Torekov och hängde lite på hamnfesten som har varit nu i helgen. Mys! Minglade lite och lyssnade på Linda och Rasmus som uppträdde, sedan stack vi hem igen. Även fast vi inte var där så länge känns det ändå viktigt att ha åkt dit. Obligatoriskt 😉 Hamnfesten är ju tradition bevars! Väl hemma på vischan igen gick jag och Sigrid ner till korna en sväng och tog lite bilder. Himlen var helt magisk! Riktgt snygga bilder, eller hur? Cred till Sigge 😉 Korna har blivit riktigt vänskapliga nu, man får nästan klappa dem! Det är sånna här kvällar man ifrågasätter varför någon över huvud taget vill bo i stan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *