SUNTRIP – MED VÄRME MOT VÄRMEN

suntrip2SUNTRIP6suntrip3

Kolla vilken fräsig t-shirt jag har kommit över! Ni som har sett Sällskapsresan och känner till Stig-Helmer förstår säkert min entusiasm. Jag älskar ju Stig-Helmer, så denna tröja kommer bli en favvis i min garderob haha 😉 Faktum är att dessa faktiskt går att köpa på mitt jobb! Praktiskt va? Är ni ändå på Pepes Bodega (eller Papas) borde ni passa på att lägga vantarna på en av dessa!

NU hörrni, apropå mitt jobb, så är jag ledig i ett par dagar framöver. Känns helt overkligt! Spenderade eftermiddagen i Torekov med Linda och firade min nyvunna ledighet med glass. Det var även hon som fick agera fotograf idag 😉 Tack och lov för att jag har så duktiga och snälla vänner som ibland ställer upp och fotar mig till bloggen haha! Bakom en blogg finns således oftast inte bara en person. Har ni tänkt på det? Det krävs en del ansträngning för att få till bilder osv haha…

2 reaktioner på “SUNTRIP – MED VÄRME MOT VÄRMEN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *