MY KIND OF HIGH HEELS – JU HÖGRE DESTO BÄTTRE

HIGH HEELS

1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8.

Alla ni som hänger här på bloggen regelbundet vet ju att jag älskar höga klackar 😉 Ju högre desto bättre! Att jag redan är närmare 1,80 kan inte hjälpas. Älskar att glida in på klubben och vara två huvuden längre än alla andra haha… Mest för att retas, men också för att det är ganska praktiskt. Man ser till exempel alltid var ens crew befinner sig! Sedan är ju ett par snygga klackar typ det bästa som finns och livar lätt upp en hel outfit.

Sorterade lite bland mina grejer innan idag och insåg att jag har alldeles för många skor… Om det nu ens är möjligt? Ofta är det så att jag planerar en outfit inför något speciellt tillfälle, men så har jag inga skor som passar till. Och vips! Ett par nya klackar står uppradade på hyllan. Lite så känner jag inför kommande helg, och par nummer 4 i collaget ovan står högt upp på önskelistan. Klassiska och lätta att matcha till vad som helst!

Yay or nay? 

1 reaktion på “MY KIND OF HIGH HEELS – JU HÖGRE DESTO BÄTTRE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *