LUNCH PÅ KOPPI

Tjo babes! Tänkte bara svänga in och uppdatera er lite om vad jag har haft för mig idag. Igår kväll kom ju mina fantastiska vänner från Stockholm hit till Båstad efter att ha kört bil hela dagen. Jag är glad att dom är här! Vi däckade ganska snabbt igår kväll så idag var vi pigga, glada och sugna på äventyr! Vi styrde kosan mot Helsingborg och hamnade på Koppi, ett fik som Emma hade hört skulle vara bra. De är kända för deras egen-rostade kaffe, men jag som helst inte dricker kaffe förälskade mig istället i maten. Wow, vilken caprese alltså. Mums! 

Nu ska vi ta en sväng till Torekov tänkte vi! Fullt upp med andra ord. Uppdaterar här när jag hinner <3 Massor med bilder tar jag hela tiden i alla fall 😉 Ett par bilder från idag ser ni exempelvis nedan! Hur najs ser det inte ut?? Vi hörs mer sen lovies!

caprese3Typ godaste capresen jag ätit, åh!caprese2Hur bae är inte denna tjej??  

2 reaktioner på “LUNCH PÅ KOPPI”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *